Fast Werkt bij FC Utrecht.

Op 1 september gaan wij weer starten met een nieuwe groep bij FC Utrecht. Onderdelen van het programma zijn een stage bij FC Utrecht (1 ochtend per week), een wekelijkse sportochtend, workshops en begeleiding naar werk. Het zal een leuke sfeervolle tijd worden in een leerzame omgeving, waarin je veel nieuwe contacten zal opdoen.

Het project is in 2013 opgezet om kwetsbare jongeren meer zelfvertrouwen te geven en vaardigheden aan te leren door middel van sport en activiteiten ter voorbereiding op het werkzame leven. Het initiatief heeft als titel “Fast Werkt” (opvolger van ons project “Leven als een Jonge Prof”). SARA Werkt werkt samen met FC Utrecht. UWV is de financierende partij. Het einddoel van het project is het verkrijgen van een betaalde baan voor zoveel mogelijk deelnemers.

Dit is de kans om op een leuke en leerzame manier, door middel van sport en begeleiding naar werk, binnen 1,5 jaar een passende baan te vinden! Geschikt voor (wa)jongeren of mensen met een Ziektewet- of WIA-status, die via UWV hulp kunnen gebruiken om aan het werk te komen. FAST Werkt staat voor Fit, Actief en STerk aan het werk.

Wil jij ook meedoen? Neem gerust contact op met Mark en vraag naar de mogelijkheden!

Zie ook:

Leven als een jonge prof. Informatie over het project

Krantenartikel Leven als een jonge prof

Bekijk hier een filmpje van het project.