Leven als een jonge prof bij FC Utrecht.

Binnenkort starten wij weer met een nieuwe groep bij FC Utrecht. Onderdelen van het programma zijn een stage bij FC Utrecht (1 ochtend per week), een wekelijkse sportochtend, workshops en begeleiding naar werk. Het zal een leuke sfeervolle tijd worden in een leerzame omgeving, waarin je veel nieuwe contacten zal opdoen.

Het project is in 2013 opgezet om kwetsbare jongeren meer zelfvertrouwen te geven en vaardigheden aan te leren door middel van sport en activiteiten ter voorbereiding op het werkzame leven. SARA Werkt werkt samen met FC Utrecht. UWV is de financierende partij. Het einddoel van het project is het verkrijgen van een betaalde baan voor zoveel mogelijk deelnemers.

Dit is de kans om op een leuke en leerzame manier, door middel van sport en begeleiding naar werk, binnen 1,5 jaar een passende baan te vinden! Voor Wajongeren die via UWV hulp kunnen gebruiken om aan het werk te komen.

Wil jij ook meedoen? Neem gerust contact op met Mark (06-36314430 of mark@sara-werkt.nl) en vraag naar de mogelijkheden!

Zie ook:

Leven als een jonge prof. Informatie over het project

Krantenartikel Leven als een jonge prof

Bekijk hier een filmpje van het project.