Ontwikkeladvies

Heb jij vragen over je loopbaan en ben je ouder dan 18 jaar? Benieuwd naar je toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt? Onze loopbaanadviseurs geven je graag kosteloos ontwikkeladvies. Vanaf 1 december is dit weer mogelijk door de subsidieregeling ‘NL leert Door’ van de overheid. Het aantal plekken voor deze subsidie is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Wij brengen jouw kansen op de arbeidsmarkt in beeld en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing. Ook hebben wij tips voor het oriënteren op en solliciteren naar ander werk. Het ontwikkeladviestraject zal bestaan uit vier gesprekken met één van onze loopbaanadviseurs op basis van online tests en tools.

  • Arbeidsmarktscan. Berekent je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Zeker nu (vanwege de coronacrisis) de arbeidsmarkt continu in beweging is
  • Interesse- en competentievragenlijst LINC
  • JobCheck. De JobCheck geeft je op een laagdrempelige manier inzicht in jouw werkvoorkeuren. Aan de hand van de uitslag kom je te weten welke beroepen jouw voorkeur hebben, en welke beroepen jij juist niet bij jezelf vindt passen
  • Ontwikkelplan. Een actieplan met stappen om de volgende fase van je loopbaan duurzaam vorm te geven. Welke acties kan ik op korte of lange termijn ondernemen om beter voorbereid te zijn op de toekomst?

Wil je hiervan gebruik maken of meer informatie? Laat het ons dan weten via els@sara-werkt.nl of 06-40310377.