SARA Werkt in een notendop

SARA Werkt

SARA Werkt begeleidt mensen van diverse opleidingsniveau’s om werkfit te worden en bij het vinden en behouden van duurzaam passende arbeid. SARA staat voor SAmen Richting Arbeid. Een aantal van onze medewerkers (Susanne, Els en Mark) hebben meer dan 15 jaar ervaring in het werkveld.  Meer informatie over onze medewerkers, zo ook Lina en Richelle, kunt u vinden onder het tabblad ‘Wie zijn wij’. Ons kantoor is gevestigd aan de Grebbeberglaan 15 te Utrecht, in bedrijfsverzamelgebouw de Pionier.

Het is onze missie om mensen verder te helpen op/richting de arbeidsmarkt. Dit doen we met veel plezier en respect richting de klant. Goed luisteren naar de klant en hem/haar activeren is hierbij belangrijk.

Onze visie is dat er voor gemotiveerde mensen die aan kunnen geven wat ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren veel kansen op de arbeidsmarkt zijn, zeker in combinatie met de voorzieningen die geboden worden vanuit UWV. Vanuit deze visie gaan we SAmen Richting Arbeid!

De doelgroep waar SARA Werkt haar dienstverlening aan biedt is zeer divers (WIA, ZW, Wajong). We begeleiden mensen zonder opleiding, maar ook hoogopgeleiden en alles daar tussenin. De leeftijd varieert van 18-65 jaar. Begeleiding vindt plaats op ons kantoor of op de werkvloer.

Afgelopen jaren hebben we UWV trajecten uitgevoerd, waaronder COA, WOR, SA, IRO’s, Werkfit maken, Naar Werk, praktijkassessments, Modulaire Re-integratiediensten en Innovatieve dienstverlening voor het project Leven als een Jonge Prof bij FC Utrecht.

SARA Werkt is een door UWV erkend Jobcoachbedrijf.

Wandelcoaching kan tijdens de trajecten worden ingezet om onder andere loopbaanvraagstukken inzichtelijk te maken en bij stressmanagement. Ook maken wij gebruik van vitaliteitsprogramma’s.

Vanaf maart 2018 voert SARA Werkt ‘Praktijkassessments’ uit, waarbij wij beoordelen of iemand middels een traject ‘Werkfit maken’ mogelijk weer de stap naar werk kan maken. Wij hebben een gecertificeerde MDI-consultant/psycholoog in dienst.

Ook geven wij workshops, zoals ‘Loslaten van belemmerende gedachten’, ‘assertiviteit’, ‘solliciteren via Linkedin’ en ‘netwerken & solliciteren’.

SARA Werkt is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Pionier’, Grebbeberglaan 15, 3527 VX, Utrecht

Download hier de flyer