Lina Zheng

Persoonlijke ontwikkeling, iets nieuws ontdekken, je eigen weg vinden…Wie wil dat niet?
Wel is het aan jou om dit te creëren. Ik help je graag op weg en zal je blijven motiveren. Ik ben benieuwd naar wat jou bezighoudt en wat je wensen zijn als het gaat om werk. Niet weten wat je wilt is niet gek.

Ik heb groepstrainingen gevolgd voor persoonlijke ontwikkeling en veel inzichten opgedaan. Zelf heb ik ervaren hoe prettig het is om samen met een coach te oriënteren naar een passende baan.

Ik heb European Studies & later International Relations gestudeerd. Ik heb een onvergetelijke tijd gehad op uitwisseling in Zuid-Korea, in Estland als stagiaire bij de Nederlandse ambassade, en in China om mijn mandarijn bij te spijkeren. Eenmaal afgestudeerd wist ik niet goed welke kant ik op wilde. Ik ben dit gaan ontdekken door te doen. Mijn eerste baan bij de gemeente had weinig raakvlakken met mijn studies, maar gaf mij wel een hoop uitdaging, afwisseling en maatschappelijke betrokkenheid.

Als beleidsadviseur economie heb ik een netwerk opgebouwd en veel contact onderhouden met ondernemers uit de gemeente. In samenwerking met de afdeling Werk & Inkomen heb ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geholpen aan een baan. Daarnaast heb ik gewerkt als medewerker kwaliteit en innovatie bij een thuiszorgorganisatie en vakschool die mensen opleidt tot helpende in de zorg. Ik focuste me op verbeterpunten, cliënttevredenheid en intakegesprekken met verschillende type mensen. Ik weet mijn communicatiestijl aan te passen aan de situatie en het publiek. Dit komt mede doordat ik allerlei vrijwilligerswerk heb gedaan, van taalles geven tot het promoten van duurzame peperteelt.

In mijn vrije tijd kijk ik graag documentaires, ben ik aan het koken, wandelen of doe ik aan spinning. Ik geniet ervan om anderen te helpen en te enthousiasmeren. Ik wil mijn energie en optimisme inzetten om jou een stap verder te brengen. Ook kijk ik ernaar uit om van je te leren.