Maybelline Molensky

Sta op en schitter! Dat is mijn persoonlijke mission statement. Een verlangen wat ik heb voor iedereen.

Na mijn studie psychologie heb ik eerst gereisd en gewerkt in Australië en Nieuw-Zeeland. Terug in Nederland heb ik in verschillende functies gewerkt; van Communicatie-adviseur tot Financial Controller tot HR-adviseur, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. De laatste jaren heb ik gewerkt als HR-adviseur.

Bij HR hadden wij altijd een soort mantra “De juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment”. Ik heb vaak genoeg mensen aan mijn bureau gehad die niet op de juiste plek zaten. Sommigen kabbelden door en hielden het hoofd net boven water, maar veelal heb ik mensen zien afbranden. Ze waren niet de juiste persoon. Dit lag dan niet aan hun als persoon, maar hun kwaliteiten en talenten kwamen niet uit de verf en zij kregen geen energie van hun werk, het kost ze juist energie.

Na een periode van hard werken wat voelt als ploeteren waardoor je jezelf over de kop hebt gewerkt en het vertrouwen in jezelf bent kwijtgeraakt, weet je vooral dat je dìt niet meer wil. Ik vind het dan een uitdaging om met de ander na te gaan, wat hij/zij wèl zou willen. Om te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en samen op zoek te gaan naar kwaliteiten en talenten die de persoon heeft die we in het licht kunnen zetten. Ook ga ik met de cliënten opzoek naar datgene wat ze energie en voldoening geeft, hun innerlijke drijfveren.

Ik doe dit aan de hand van gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten. Het is ook mogelijk om assessments in te zetten (na goedkeuring van bijv. het UWV). Ik ben gecertificeerd TTI Succes Insights Consultant voor DISC, 12 Driving Forces en EQ.

Graag wil ik samen met jou opzoek naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren, zodat jij mag opstaan en schitteren!